Сільськогосподарським підприємцям нагадали про податки

Станом на 1 липня чисельність найманих працівників, задіяних на сільгосппідприємствах, становить 29 тис. 592 людини, що на 4 тис. 907 чол. більше, ніж на початок року.

Також, за даними Головного управління ДФС в Харківській області, в червні-липні сільськогосподарськими підприємствами представлені повідомлення про прийняття на роботу 1 тис. 856 найманих працівників.

До сплати податків привертають громадян, які власними силами обробляють свої земельні ділянки площею понад 2 гектари. Складено графіки проведення зустрічей з даною категорією платників для роз’яснювальної роботи.

З початку проведення операції «Урожай» притягнутий до декларування отриманих доходів 371 громадянин – «одноосібник» на загальну суму 3 млн. 300 тис. грн. До оплати задекларовано 0,7 млн.грн.

Всього з початку року до декларування отриманих доходів залучено 17 тисяч таких громадян. Загальна сума задекларованого ними доходу від продажу сільгосппродукції склала 156 млн. 700 тис. грн., З якої нараховано 28 млн.грн. ПДФО і 2,4 млн.грн. військового збору.

У липні фіскальною службою області відібрано близько 40 суб’єктів господарювання для проведення контрольно-перевірочних заходів, зокрема – фактичних перевірок.

Нагадаємо.