Харків’яни витратили 13 млн доларів на нові авто

Крім того у лютому в Харкові та області зареєстрували 400 нових автомобілів. На кожну з цих машин витрачали в середньому $32 тис.

Минулого місяця харків’яни найчастіше купували машини, які входять у ціновий діапазон $17-35 тисяч доларів США. Їх частка у регіоні склала 57%, а середня вартість кожного зареєстрованого авто становила $32 тис. Загальна сума витрат за місяць у лютому склала $13 млн, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні стала Toyota. Харків’яни придбали 52 такі машини на суму майже $2 млн, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Також часто купували Nissan і Kia. Серед моделей бестселером став кросовер Kia Sportage.

Загалом, у лютому в Україні зареєстрували 5,7 тис нових автомобілів, а сума витрат склала $177 млн. Серед них були й автомобілі, вартість яких перевищує $200 тис – зареєстрували два кросовери Rolls-Royce Cullinan. Вартість кожного такого авто перевищує $400 тис. Також українці придбали 4 Bentley, 33 Porsche та 3 Maserati.

Нагадаємо, у січні у Харкові та області зареєстрували 335 нових автомобілів на $10 млн, що на 35% менше, ніж у перший місяць 2018 року.

Нагадаємо.