54 заявки надійшло на конкурс медичних міні-грантів

У Будинку рад пройшло засідання Ради партнерів-бенефіціарів проекту «Ефективна первинна медицина в громаді».

В обговоренні взяли участь голови постійної комісії з питань бюджету Харківської обласної ради, заступник Голови ради партнерів-бенефіціарів Людмила Немикіна.

Координатор програми міні-грантів Галина Пронькіна поінформувала про результати реєстрації проектних заявок на отримання міні-грантів
на розвиток первинної ланки медицини в громадах Харківської області, яка проходила з 28 березня по 12 травня.

«Конкурсанти – Центри первинної медичної допомоги та органи місцевого самоврядування – подали 54 заявки. З 15 травня розпочато оцінювання проектних заявок згідно з критеріями відбору та методикою, затвердженою Радою партнерів-бенефіціарів».

Результати конкурсного відбору будуть оприлюднені на офіційних сайтах Харківської обласної ради, Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, ГО «Агенція змін «Перспектива та на сторінці Проекту у Facebook 22 травня 2019 року.

Довідково. Проект «Ефективна первинна медицина в громаді» реалізується в рамках програми ЄС «Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини» та фінансується Європейським Союзом.

Проект створено задля розбудови ефективної первинної медико-санітарної допомоги у громадах Харківської області шляхом підвищення обізнаності громадськості про медичну реформу, навчання та консультування лікарів, надання міні грантів для покращення медичного сервісу.

Нагадаємо.