Вийшла нова книга історика кіно Володимира Миславського

36 книга доктора мистецтвознавства Володимира Миславського «Перше десятиліття кінематографічної творчості Олександра Довженка» приурочена до 125-річчя від дня народження О. Довженка.

Збірник складають маловідомі публікації в українській та російській періодиці 1924–1934 років про фільми Довженка. Ці тексти яскраво відбивають характер тієї складної доби і роль кіномистецтва Олександра Довженка у її творенні. Видання розраховане на широке коло читачів.

Ця книга, як і попередня побачила світ завдяки підтримці голови Харківської обласної ради Сергія Чернова та Міжнародного дитячого медіафестивалі «Дитятко».

«Вийшла в світ книга талановитого харків’янина Володимира Миславського, присвячена до 125-річчя з дня народження Олександра Довженка. Останні роки нашого спілкування, творчості, дружби не проходять бесслідно. 2018 рік це прекрасне видання «Історія Украінського кіно» І в цьому році (4-7 вересня) в дні проведення щорічного ХІ Міжнародного дитячого медіафестивалю «Дитятко», відбудеться презентація книги великому митцю, мислителю і поету.

«Кому ж, як не мені, сказати було слово на захист свого народу, коли отака велика загроза нависла над нещасною моєю землею. Україну знає лише той, хто був… на її пожарах сьо­годні. ..» (О. Довженко).

Дякую, Володимире, впевнений читачі будуть приємно здивовані та задоволені! – написав на своїй сторінці в Facebook Сергій Чернов.

Нагадаємо.