В Харківській галереї представлені «Невигадані історії вигаданих людей»

В галереї «Мистецтво Слобожанщини» відкрилась виставка ілюстрацій психіатра Світлани Ісаєнко «Невигадані історії вигаданих людей».

Експозиція представляє собою ілюстрації однойменної книги психіатра і психотерапевта Світлани Ісаєнко, в якій розповідається про дівчину-психіатра, її життя, її пацієнтах і любові, її болі і радощі. Ця книга про життя і смерть. Ілюстрації до книги, які намалювала сама Світлана, мають багато символів та змістів, і сприймаються на рівні асоціацій, тому кожен може знайти в них щось близьке. Яскраві, лаконічні, щирі…

Картини автора відкривають її з іншого боку. Не тільки, як професіонала, але і як людину, що відчуває і є небайдужою, зі своїм власним поглядом, людину, яка бажає змінити світ.

Організатори переконані, що відвідувачі виставки зможуть подивитися на світ ширше, під іншим кутом, який раніше, можливо, вважали абсурдним. І можливо, виставка ілюстрацій до книги «Невигадані Історії Вигаданих людей» дадуть поштовх новому витку Вашого життя і допоможе стати трішки щасливішими.

Нагадаємо.