В галереї «Бузок» виставка живопису «Блек-арт колір»

Роботи виконані в техніці олійний живопис і представляють фігуративно-декоративну інтерпретацію африканської субкультури.

«Дикі, первозданні ландшафти Африки, де досвід предків є підчас головною і єдиною цінністю, стиль в одязі, манери поведінки, спосіб життя кольорових людей, все, що знаходиться за рамками повсякденності, надихнули митця на створення колекції «Блек-арт колір». Виставка має на меті знайомство глядача з колоритом  та екзотичною зовнішністю темношкірих людей», – розповідають організатори виставки.

Автор запрошує відвідувачів замислитися про толерантність і сприйняття вихідців з Африки в суспільстві. З досвіду  художника, добра вдача і харизма темношкірих людей сприяє відступу сумних думок, а спілкування з ними дорівнює відчуття свята.

«Картини, що у вас на стінах, є вашим відображенням, вони – вікно у ваш характер, у ваші переконання, у вашу душу. Сподіваюся, що кожна робота знайде свого господаря й місце, де буде відчувати себе як вдома», – коментує автор колекції Давид Гевоян.

Виставка триватиме до 7 січня. Вхід вільний.

Нагадаємо.