Українську комедію «Мої думки тихі» можна подивитись онлайн

Українську комедію Антоніо Лукіча, яка є одним із номінантів на національну кінопремію «Золота Дзиґа», можна легально подивитись онлайн.

Картина нещодавно побувала в українському прокаті, де зібрала майже 10 млн. гривень. Головні ролі у фільмі зіграли Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський. Обоє акторів номіновані на «Золоту Дзиґу».

Загалом фільм має 9 номінацій (найкращий фільм, найкращі режисура, сценарій, дві головні ролі, жіноча роль другого плану, робота художника-постановника, монтаж, звук).

«Саме зараз людям необхідно відволіктися і згадати, що таке сміх і любов рідних та близьких людей, навіть якщо ви і ваша мама, бабуся перебуваєте в різних оселях, ви можете влаштувати сеанс одночасного перегляду дистанційно. Повірте, вам буде про що поговорити відразу після фільму», – прокоментував продюсер стрічки Дмитро Суханов.

Одвічна проблема батьків та їх уже дорослих дітей препарована у картині через дотепні діалоги та кумедні ситуації. Загалом вміння говорити смішно та легко про надзвичайно поважні речі є ще однією причиною переглянути фільм.

Подивитися фільм можна тут.

Нагадаємо.