У парку Горького святкуватимуть Масляну

Гуляння, присвячені Масляній, пройдуть 29 лютого і 1 березня у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

У ці дні в парку працюватиме ярмарок з традиційними масляними частуваннями, млинці будуть готувати прямо на місці. Також там встановлять опудало Марени, облаштують тематичні фотозони, майданчики для конкурсів і забав. Гостей свята будуть зустрічати ряджені, які за пісню чи танець пригощатимуть бубликами.

О 13:00 в суботу та неділю на головній сцені парку пройде інтерактивна програма для дітей «Пригоди на Масляну». У розважальному центрі для юних гостей свята відбудеться дискотека.

О 17:00 на головній сцені парку стартує конкурсна програма для дорослих. Можна буде взяти участь в боях на мішках, перетягуванні каната, поїданні млинців, боях півнів та ін. Всі бажаючі зможуть взяти участь у масляній забаві «Крижаний стовп», учасникам якої потрібно буде піднятися на верхівку стовпа, щоб добути один з десяти призів – порося, курку, взуття, напої та ін. Бажаючі дістати призи повинні будуть піднятися за ними на 7-метрову висоту.

У неділю, 1 березня, о 19:00 відбудеться традиційне спалення опудала Марени. Завершиться свято дискотекою в народному стилі.

Нагадаємо.