У Харкові відкриється фотовиставка Володимира Оглобліна «Від обрію до небокраю»

З 4 по 20 лютого 2021 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» буде експонуватися фотовиставка Володимира Оглобліна «Від обрію до небокраю».

«Які б різноманітні шляхи не вели за далекі обрії, в інші місця, різні країни і навіть континенти, завжди хочеться повернутись до того близького, без якого немає відчуття рідної домівки, рідної Батьківщини.

Харківщина… Дивовижно поетичні, мальовничі місця підкорюють і простотою, і дивовижною привабливістю сюжету в різні пори року. Цю істину відкрив для себе понад чверть століття тому, блукаючи різними шляхами від обрію до небокраю, знаходячи завжди дещо нове, невідоме, гармонійне, чи навпаки, але завжди цікаве для написання світлом, для фотографії.

Сама фотозйомка Слобожанщини стає захоплюючою пригодою з усіма неймовірними подіями, немов полювання за красою, яка щоразу зникає за обрієм.

Багаторічне бажання зазирнути в різні куточки Харківщини не змінюється дотепер. Мої враження від мандрів перед вашими очима. Дивіться, співчувайте моїй фотографічній душі від обрію до небокраю» – так про свою експозицію написав сам атор Володимир Оглоблін.

Нагадаємо.