У Харківській філармонії відбудеться концерт Фестивального оркестру KharkivMusicFest

Солістом цьогорічного виступу буде німецький піаніст Тілль Хоффман. Диригент – Фахраддін Керімов – заслужений діяч мистецтв Азербайджану.

«Родзинка» Фестивального оркестру – його унікальний склад, до якого входять музиканти з кращих оркестрів та камерних колективів України, а також їхні колеги з інших країн. Вони збираються на одній сцені раз на рік тільки для виступу на фестивалі, і кожного року склад колективу змінюється», – розповідають організатори.

Вперше Фестивальний оркестр KharkivMusicFest зібрався у 2018 році, ставши першим подібним проєктом в Україні. Його виступи стали вже своєрідною візитівкою KharkivMusicFest.

У 2021 році у складі оркестру  свою творчість гостям фестивалю подарують музиканти з Грузії, Естонії, Італії, Німеччини, Польщі, Словаччини, Чехії, Азербайджану та України. Запрошені артисти виступають у складі кращих оркестрів своїх країн, серед яких Чеський національний оркестр, Грузинський філармонійний оркестр, національні симфонічні оркестри Словаччини, Латвії, Естонії.

У програмі концерту 7 квітня прозвучать твори Бетховена: знаменита П’ята Симфонія та Фантазія для фортепіано, хору і оркестру, а також «Карпатський концерт» легендарного Мирослава Скорика.

Концерт заплановано на 7 квітня о 19:00 у Харківській філармонії.

Нагадаємо.