У галереї «Бузок» відкрилась виставка до ювілею «Турбоатома»

22 січня в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбулося урочисте відкриття фотовиставки проекту «Крок за межі звичного».

В експозиції – 45 фотографій проекту «Турбоатома», приуроченого до 85-річчя від дня заснування підприємства. У проекті представлено 12 колективів з різних сфер мистецтва та спорту.

Спортсмени з BARSTYLERS WORKOUT CLUB виконували фізичні вправи на висоті 30 метрів. Дівчата з київського колективу Freak Circus Corporation зависали під стелею одного з найбільших цехів підприємства – складально-випробувального, який заввишки більше 20 м.

Лицарський турнір був проведений на «Турбоатомі» силами клубу історичної реконструкції «Князь». «Турбоатом», також, відвідали артисти цирку: відомий еквілібрист Боб Гвоздецький, повітряні гімнастки, жонглер і дресировані собаки.

Візуальне шоу створила команда професійних артистів Fireshow PANTERA. У номерах команди акробатичні трюки з’єднані з технікою обертання вогненним реквізитом.

Участь у проекті взяли футболісти заводський збірної, харківські шпажисти школи фехтування «Уніфехт» Роман Свічкар (бронзовий призер чемпіонату світу-2018) і Олексій Махонін, а також вихованці клубу Karate Club Ayumi.

Техніку в креативному проекті представили колекція ретро-автомобілів і мотоцикли Harley-Davidson, надані представниками Free Bikers.