Під Харковом з’явиться табір історичної реконструкції

Medieval park відкриється 27 червня і буде працювати до кінця сезону.

У вихідні дні в новій зоні будуть проводити турніри, середньовічні ігри та танці. Ініціаторами виступили клуби історичної реконструкції «Шарухань» і «Фенрир», ліга UMF.

«Дорослі і діти здійснять подорож у світ славних лицарів і прекрасних дам, дізнаються багато цікавого про звичаї і традиції минулого. Вони самі зможуть приміряти лицарський обладунок, постріляти з лука та навіть взяти участь в поєдинку на нетравматичному (м’якому) зброю, – розповіли організатори Medieval park. – Стартуємо ми вже в ці вихідні:

27- 28 червня відбудеться турнір з історичного і дуельні фехтування «Кубок Слобожанщини 2020». На ристалище зійдуться прославлені майстри поєдинку – в перший день вони змагатимуться в номінаціях «Щит-меч» і «баклер-меч», а в другій – в номінаціях «Рапіра соло» і «Федершверт». Звичайно ж, не обійдеться без інтерактиву з глядачами!».

Організатори кажуть, що всі бажаючі можуть відвідати майстер-клас середньовічного фехтування в захисній екіпіровці з безпечною зброєю.

Medieval park в Екопарку буде відкритий для відвідувачів у вихідні з 11:00 до 19:00. Через пандемію COVID-19 на території Екопарку потрібно носити маску і дотримуватися безпечної дистанції.

Нагадаємо.