Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest»

Відбувся VIII Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest». Захід традиційно проходив у Києві.

З моменту свого заснування фестиваль збирає талановитих молодих виконавців з усіх куточків країни та зарубіжжя і став яскравою культурною подією для шанувальників мистецтва.

Захід проходить під патронатом президента Української асоціації районних та обласних рад, голови Харківської обласної ради Сергія Чернова.

«Ви презентуєте всю культурну різноманітність України, зберігаєте самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії та знаходять своє місце в сучасних образах сьогодення.

Пам’ятайте, що ви, творча та креативна молодь, є основою для успішного майбутнього нашої країни».

Головна мета проведення Конкурсу – популяризація культурної спадщини рідної країни, об`єднання та підтримка талановитих та творчих колективів з різних країн з метою укріплення зв`язків та культурних взаємовідносин.

«Цей фестиваль – унікальна можливість для вас продемонструвати звичаї своєї місцевості, силу, потужність та потенціал підростаючого покоління». – сказав Сергій Чернов.

Цьогоріч у фестивалі взяли участь понад 70 представників обдарованої молоді.

Традиційно за умовами заходу, журі фестивалю визначало найкращих виконавців за номінаціями:

– пісенний конкурс;

– інструментальний конкурс;

– танцювальний конкурс;

– оригінальний жанр;

– автентичний жанр;

– художнє декламування та патріотичний твір.

Проте, конкурс більше нагадував яскраве свято мистецтва. Для учасників – зайву можливість знайти нових друзів та отримати незабутні враження.

Нагадаємо.