Новий медичний транспорт працюватиме у Куп’янську

Нові автомобілі  для територіального медичного об’єднання  придбані в рамках реалізації комплексної обласної програми «Здоров’я Слобожанщини».

Транспортні засоби необхідні для перевезення з селища Ківшарівка медичного персоналу, який після змін у організації надання медичних послуг працює в лікарні міста Куп’янськ.

Умови в медичних установах оновлюються в різних районах Харківської області.

Зокрема, під час робочого візиту до Зачепилівського району голова Харківської обласної ради Сергій Чернов розповів, що останнім часом тут активно оновлюють матеріально-технічну базу: у 2018 році та за перше півріччя  2019 року придбано обладнання на  суму 247,4 тис грн за кошти Національної служби здоров’я України  та з районного бюджету.

Крім того, минулоріч за рахунок районного бюджету здійснено  капітальний ремонт покрівлі адміністративного комплексу та внутрішніх приміщень.

Як зазначив Сергій Чернов, «у рамках обласної програми «Здоров’я Слобожанщини» будемо закладати великий об’єм коштів на придбання сучасного медичного обладнання до закладів охорони здоров’я області. Проведення ремонту у медзакладах це все ще півсправи, для ефективного лікування необхідне модерне устаткування».

Нагадаємо