Встановили світовий рекорд: Харківська пара розірвала «ланцюг кохання» та свої стосунки

17 червня харків’яни Олександр Кудлай та Вікторія Пустовітова зняли ланцюг, який скріплював їх понад чотири місяці і розірвали стосунки.

Відтепер колишні закохані збираються розійтися і жити у різних областях. Ланцюг, який носили понад чотири місці, планують продати на аукціоні і розділити гроші.

Церемонія роз’єднання ланцюга відбулась на тому ж місці, де проводили скріплення на День святого Валентина, — поблизу скульптури єднання на Дніпровській набережній у Києві.

Вікторія заявила, що вона хоче продовжувати «повноцінне життя».

«Ініціаторкою була я. Пояснюю це тим, що мені незрозумілі такі почуття, таке кохання. Я не хочу це приймати. Я хочу повернутися у повноцінне життя, хочу займатися своїми справами. Хочу реалізовувати себе. Думаю, що наша пара, наш приклад, стане хорошим прикладом для всієї України й для пар за межами України, що такого не варто повторювати», — прокоментувала Вікторія.

«До того, як ми надягли ланцюги, ми погано знали одне одного, мало що обговорювали, не розмовляли, а зараз наша комунікація вже давно налагодилася, ми одне одного знаємо досконально, навиворіт. І здоровий глузд нам майже одночасно підказав, що у нас не буде здорових стосунків. Нам це лише нашкодить, ми один одного знаємо і ми різні, у нас різні погляди», — сказав у свою чергу Олександр.

Довідково. Закохані з Харкова протягом 123 днів були прикутими один до одного. Молоді люди встановили не лише рекорд України, але й світу.

Нагадаємо.