Свято «Жахливий Хелловін»

В Центральному парку культури і відпочинку імені Горького 26-27 жовтня відзначатимуть Хелловін.

Суботня програма розрахована, перш за все, на дітей, в той час як у неділю відбудеться фестиваль «ZombieFest» для дорослих.

26 жовтня пройде свято «Día de los Muertos», створене за мотивами мексиканського Дня мертвих. Діти в карнавальних костюмах зможуть взяти участь в акції «Життя або частування». Для цього потрібно буде знайти в парку атракціони, прикрашені вирізаними гарбузами, і повідомити співробітнику, сказавши пароль «Життя або частування». У відповідь дитина отримає жменю цукерок. У лігві Біллі Кіда пройде інтерактивна гра «Полювання на зомбі». Кожен учасник отримає лазертаг-зброю для 50-ти пострілів, дітям потрібно буде знайти на ранчо «зомбі» і знищити його. Переможці отримають сувеніри.

О 14:45 на центральній площі почнуться командні змагання «Мертві проти живих».

У конкурсій програмі можуть взяти участь діти з батьками, бабусями і дідусями. Головне, щоб усі були вдягнені у карнавальні костюми. Найяскравіші образи будуть відзначені призами.

Увечері пройде масова хода зомбі центральною алеєю до колесу огляду. Як зазначили в парку, з кожним роком воно набуває все більшого розмаху.

Ввечері відбудеться вогняна вистава, конкурс костюмів і виступ діджеїв.

Нагадаємо.