На період карантину заборонено проведення культурних і розважальних заходів

З 00:01 17 березня до 3 квітня в області заборонено проведення всіх масових, культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших заходів, у яких бере участь понад 10 осіб.

Обмеження не стосуються заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Також забороняється робота суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів. А саме: закладів громадського харчування, ресторанів, кафе тощо, торговельно-розважальних центрів та інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного та побутового обслуговування населення.

Виключенням є торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами, виробами медичного призначення, засобами зв’язку, а також провадження банківської та страхової діяльності.

Закладам громадського харчування дозволили готувати їжу та доставляти її за замовленнями – за умови, що персонал буде забезпечений засобами індивідуального захисту.

Нагадаємо.