В «Харківводоканал» нагадують про необхідність укладання нових договорів

Угоди з КП «Харківводоканал» на надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення переуклали понад 51 тисячі абонентів.

Харків’янам необхідно укласти договори на надання послуг до 1 травня.

«Ми укладаємо з абонентами типові договори, затверджені постановою Кабінету Міністрів України. Для абонентів, які проживають у багатоповерхових житлових будинках, законодавством передбачено два види договорів: з обслуговуванням внутрішньобудинкових мереж і без обслуговування. Право вибору – за абонентом. Звертаю увагу харків’ян, що, згідно з новим законодавством, якщо договір не буде переукладений до 1 травня поточного року, то автоматично починає діяти індивідуальний договір – без обслуговування внутрішньобудинкових мереж. Після цього проведення усіх ремонтних робіт на внутрішньобудинкових мережах стане відповідальністю мешканців», – зазначають на підприємстві.

У КП «Харківводоканал» нагадали, що в залежності від статусу абонентів передбачено п’ять різних видів типових договорів.

Приклади договорів розміщені на офіційному сайті підприємства.

Договори укладаються безкоштовно у сервісних центрах з обслуговування споживачів (адреси і телефони вказані у квитанціях) або на місцях роботи виїзних кас підприємства.

Щоб переукласти договір, при собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код і технічний паспорт. Оформлення документів займає не більше 10 хвилин.

Нагадаємо.