В галереї «Бузок» виставка «З Україною в серці»

Автор експозиції Сергій Хлюпін «З Україною в серці» за освітою інженер. Велика кількість робіт була створена під час повітряних тривог.

Малювання завжди для Сергія було улюбленим хобі. Перед початком війни мав багато вільного часу та поганого настрою. Тому почав малювати, щоб відволіктися від повсякдення. Малював олівцем портрети рідних та знайомих, вкладаючи в них свої почуття та спогади. Так з’явилася ціла галерея портретів.

З початком війни хобі стало необхідністю та лікуванням від розпачу та тривоги. Одного березневого дня в кімнату влетів ворожий снаряд від «Граду», який поранив, зруйнував квартиру. Дякувати Богові, не було пожару, всі залишились живими, малюнки збереглися.

Потім, як і більшості наших земляків, довелось переїхати до Львова. Там вирішив опанувати новий напрям — картини, написані олією. Діти підтримали в новому захопленні та допомогли придбати все необхідне для цього. Тут і відкрив нову сторінку творчості: краєвиди, натюрморти.

Найсмачніша їжа, чарівні краєвиди, красиві обличчя українців — все це надихає відродити нашу країну та зробити її ще краще! Ці роботи вмістили в собі емоції та відчуття нашого тривожного та героїчного часу.

Виставку можна переглянути в галереї “Бузок”.

Нагадаємо.