У Муніципальній галереї можна подивитись на «Золото нації»

Харків’янам презентують персональну виставку художника Романа Мініна презентував «Золото нації».

Унікальним є те, що експозиція буде періодично змінюватися і вийде три різних виставки в одній, під однією назвою. За словами автора, це обумовлено невеликим простором галереї.

Частина робіт зібрана з різних періодів творчої діяльності, а деякі твори глядачі побачать вперше.

«Словосполучення «золото нації» запозичене з інформаційного простору і використовується мною як символ, який об’єднує в собі матеріальні і не матеріальні цінності в одному. «Істина в очах дивиться», кожен визначає для себе сам, що є «золото». Проте, питання суспільних цінностей залишаються самими суперечливими і актуальними для суспільства. Добре, коли мистецтво актуально».

Перша частина виставки відкрилась 21 лютого.

Друга частина проекту: мальовнича. Вона почне роботу 1 березня.

«Дозволю собі знову писати на полотнах заради самого процесу. Хочу зробити подарунок не тільки для самого себе, а й поділитися радістю експресивної живопису з відвідувачами».

Автор подарує кожному (особисто в руки), зареєстрованому за посиланням, один з 100 своїх малюнків. «Я хочу, щоб в Харкові залишилася про мене хороша пам’ять» – говорить автор.

Третя частина проекту – концептуальна. Вона відкриється 12 березня. Автор покаже експонати, які мають відношення до концептуального мистецтва в різні періоди творчості. Інсталяції, об’єкти, відео та фото архів.

Нагадаємо.