У Харкові відкриється експозиція «Ой, радуйся, земле!»

На виставці українського народного мистецтва презентують роботи художниці і дизайнера Олесі Вакуленко.

Олеся Вакуленко – харківська художниця і дизайнер, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України, наймолодший представник художньої династії Самарської – Вакуленко.

Художниця є авторкою ілюстрацій понад 20 книг для різних видавництв Харкова, Києва та Львова, а також є автором кількох антистрес – розмальовок за мотивами українського народного мистецтва, перша з яких – «Я люблю Україну», стала бестселером 2015 року.

Роботи Олесі Вакуленко виставлялися на виставках в Україні, Франції, Німеччині, Польщі, Словаччини, Сербії, Казахстані і т.д.

В творчому доробку Олесі, також, є розпис на тканині. Одяг з її авторським розписом був представлений ​​на багатьох показах в Україні та за кордоном, а колекція суконь «Древо життя» отримала І місце на міжнародному модному етнічному марафоні в рамках міжнародної виставки «Експо-2017» в Астані (Казахстан).

На виставці будуть представлені роботи в різних видах мистецтва: декоративного розпису, вишивки, графіки. А також, в експозиції є сукні з авторської колекції ексклюзивного одягу з авторським розписом «Древо життя» і розмальований посуд.

Експозицію «Ой, радуйся, земле!»можна подивитися з 31 січня по 25 лютого в Харківському Обласному центрі культури.

Нагадаємо.