Творчий дует МАСО «Слобожанський» та знаменитого харківського гіда

Відомий екскурсовод, архітектор, мистецтвознавець Максим Розенфельд виступить у супроводі Молодіжного академічний симфонічний оркестру «Слобожанський».

У концертній програмі «Дунаєвський. Пісня про веселий вітер» улюблений гід харків’ян розповість про життя і творчість композитора Ісаака Дунаєвського, а Молодіжний оркестр, під керівництвом диригента Юрія Яковенка, зіграє його твори. За словами організаторів, цю концертну програму МАСО «Слобожанський» повторює на прохання глядачів ось уже третій рік поспіль.

Прем’єра концерту «Дунаєвський. Пісня про веселий вітер» відбулася ще в квітні 2017 року. Тоді мистецтвознавець, архітектор і автор оригінальних екскурсій Харковом Максим Розенфельд вперше виступив в кілька незвичній для себе ролі ведучого. Він розповів про харківський період життя та творчості Ісаака Дунаєвського, а його розповідь чергувався з виконанням МАСО «Слобожанський» відомих творів композитора.

За словами Максима Розенфельда, хоча програма концерту незмінна ось уже третій рік, кожен концерт унікальний. Адже в ньому кожен раз по-новому поєднуються прекрасна музика і дивовижна історія, чудовий диригент, який відчуває оркестр, і талановиті музиканти. А ще контакт із залом, і навіть мій стан в кожну секунду. Такі речі не можна продумати і прорахувати. Але в цьому і є принадність живої присутності на концерті і саме в цьому криється секрет його популярності.

Культурна подія пройде у Харкові 7 червня, в Будинку Алчевських.

Нагадаємо.