Сучасна школа для юних Пікассо

Обласний міні-проект під такою назвою буде реалізований у Лозівській дитячій художній школі Харківської області. Проект став переможцем конкурсу обласної ради «Разом у майбутнє».

У художній школі за понад сторічну історію виховано цілу плеяду обдарованих митців.

З недавніх нагород – два перших місця та золоті медалі на конкурсі у Празі. А також, золоті медалі за І місце на мистецькому конкурсі у Франції «Діти проти війни». На початку року юні художниці Лозівщини отримали нагороди від Національної Академії мистецтв у Парижі.

Приміщення навчального закладу у якому навчаються юні дарування потребує реконструкції.

За словами голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, у поточному році розпочнеться масштабна реконструкція будівлі дитячої художньої школи. На сесії обласної ради у програмі соціально-економічного розвитку було передбачено кошти на реконструкцію і на капітальний ремонт виставкової зали.

«У художній школі навчається 140 учнів віком від 6 до 16 років. Фактично це одна із найбільших художніх шкіл на Харківщині, потрібно створити гідні умови для її вихованців. Тому, окрім передбачених обласною програмою коштів, завдяки участі громади в конкурсі міні-проектів «Разом в майбутнє» у закладі буде облаштовано сучасну виставково-презентаційну залу»запевнив Сергій Чернов.

Нагадаємо.