Оркестр Харківської філармонії вперше виступив у Краснограді

Академічний симфонічний оркестр Харківської філармонії зіграв на сцені Красноградського залу. Дійство було присвячене жіночому святу весни.

Диригував оркестром – директор Харківської філармонії, заслужений діяч мистецтв України Юрія Янко. Ініціатором несподіваного для красноградців культурного заходу став голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

«Не вистачить слів, щоб передати свої почуття поваги та любові до вас, дорогі жінки. Ви у це свято гідні найкрасивіших квітів та найдобріших слів. Бажаю, аби з сьогоднішнім подарунком ви отримали позитивні емоції. Нехай Харківська філармонія, яка вперше сьогодні з виступом на Красноградщині, подарує вам гарні емоції, а ми будемо підтримувати їх на цій ноті увесь рік». – сказав  Сергій Чернов, звертаючись до залу.

Для голови облради Юрій Янко підготував експромт, який водночас став головним сюрпризом концерту: разом з оркестром Сергій Чернов виконував «Польку Штрауса».

Під час концерту прозвучали: вальси Штрауса, Дунаєвського і Хачатуряна, увертюри до опери «Кармен» і  оперетти «Летюча миша».

«Низький вам уклін та щира вдячність за материнську мудрість, самовідданість та розуміння, за вашу ніжність та чуйність, за ласку і тепло, за постійну турботу про нас, чоловіків». Сергій Чернов.

Нагадаємо.