На Харківщині пройде фестиваль «Шарівський дивокрай»

15 червня на території Шарівського палацово-паркового комплексу «Садиба» відбудеться регіональний культурний фестиваль.

За даними Харківського обласного туристично-інформаційного центру, гостям фестивалю продемонструють вироби місцевих майстрів із дерева, заліза, тканини та інших матеріалів.

Для охочих проведуть майстер-класи із виготовлення ляльки-мотанки, виробів із плетеної шнурівки, дерева, глини, сучасних прикрас, вишивки. Також можна буде познайомитись з майстрами і митцями Харківщини.

Для найменшеньких на території парку організують дитячу алею.

Фестиваль стартує з 12-ї години. З 13-ї години розпочне роботу «Алея майстрів», виступи учасників фестивалю у номінаціях українська народна та сучасна естрадна пісня; для самодіяльних художників відбудеться пленер «Шарівський замок очима художників».
Концертна програма ропочнеться о 18.30 за участю дуету «Варіація» та народного вокального гурту «Душа» районного будинку культури. До опівночі – дискотека.

Довідково. Фестиваль «Шарівський дивокрай» є формою популяризації фольклору, української народної та сучасної української пісні, народних ремесел. Проводиться один раз на рік на території Національної пам’ятки України – Шарівського палацово-паркового комплексу «Садиба».

Нагадаємо.