Харків готовий до Новорічних та Різдвяних свят

На центральній площі міста запала вогнями головна ялинка Харківщини. Рекордсменка України з висоти (понад 40 метрів) та вартості.

Також на майдані Свободи відкрився святковий ярмарок.

Днями у центрі Харкова, біля «Дзеркального струменю» встановили казкового ведмедика.

Перехожі оцінили ідею і використовують ведмедя, як фон для святкових селфі. Висота фігури приблизно 3,5 метри. Поряд встановлена ​​панель управління з трьома кнопками червоного, синього і зеленого кольору. При натисканні на кожну з них починає грати новорічна мелодія, а сам ведмедик світиться безліччю вогників.

Ще раніше місто в різних районах прикрасили традиційні статуї новорічних оленів. Які додатково підсвічуються яскравим синім світлом.

Частина святкових заходів вже відбулась у центральному парку культури та відпочинку. Проте, головна ялинка відкриється там у неділю, 23 грудня.

В цей день, також, анонсують: зимовий ярмарок і забіг Санта Клаусів «Santa Fun Run». Святковий парад та дискотеку. На головній сцені парку покажуть кілька шоу-програм. Виступатимуть духовий оркестр і група «Льюїс Керролл».

25 грудня у день Католицького Різдва розважатимуть фольклорні колективи.

Святкування Нового року розпочнеться 31 грудня о 12:00. Програма триватиме до 5:00 ранку. Весь цей час працюватимуть атракціони. Більшість заходів будуть супроводжувати піротехнічні шоу.