Фестиваль Art Street Fest відбувся у Харкові

Щорічна мистецька подія цього разу стала наймасштабнішою, адже до участі долучилися представники різних вишів Харківщини.

У програмі заходу пройшли чисельні виставки, майстер-класи, екскурсії, покази, інсталяції, фаєр шоу, виступи майстрів мистецтв, виставки плакатів, студентських робіт, скульптури, живопису, ретроавтомобілів.

Подію відвідав голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

«Життя Харківщини насичене та цікаве саме завдяки громадським ініціативам, творчим об’єднанням, які зацікавлені у розвитку області. До заходу сьогодні долучилася велика кількість художників, скульпторів, письменників, музикантів. Думаю, доцільно було б створювати кілька разів на рік у місті пішоходні зони, де б митці могли презентувати свої роботи. Жителям краю не вистачає позитивних вражень та емоцій, які дарує творчість і багатогранність людського таланту».

У рамках заходу провели майстер-класи «Дизайн ювелірних прикрас», «Шкіряні аксесуари, взуття», «Пленер», майстер-класи з терапевтичної кераміки, вітражу, петриківського розпису, по техніці «батік», ручного ткацтва, міхенді тощо; екскурсії навчальними корпусами академії, демонстрація фільмів ArtStreet-художників, різноманітні лекції та інше.

Цьогоріч на заході були присутні не тільки представники Харківської державної академії дизайну і мистецтв, які є одними з організаторів фестивалю,  а й інші заклади вищої освіти художнього і культурного спрямування.

Нагадаємо.