Укроборонпром у 2018-му зробив акцент на Харківський «ФЕД»

Харківський машинобудівний завод «ФЕД» у 2018 році освоїв виготовлення нових агрегатів для військових літаків.

За інформацією прес-служби державного концерну «Укроборонпром», минулого року «ФЕД» освоїв випуск ремонтно-грузових комплектів та газотурбінного двигуна-енерговузла. Підприємство отримало нові фрезерні оброблювальні центри та отримало сертифікати відповідності новим версіям стандартів ISO 9001, а також сертифікати схвалення згідно Авіаційних правил України.

«Проведення модернізації та ремонту української авіації було б неможливим без таких підприємств Концерну, як «Харківський машинобудівний завод «ФЕД», луцький «Мотор», хмельницький «Новатор», а також запорізький «Івченко-Прогрес»».

Підприємства кластера авіабудування ДК «Укроборонпром» за 2018 рік передали близько 50 літаків та вертольотів до Збройних Сил України, оновивши авіаційний парк та посиливши його модернізованими літальними апаратами.

 «Таким чином, підприємства кластера авіабудування ДК «Укроборонпром» за 2018 рік повністю виконали поставлені перед ними задачі, посиливши українське військо та продовжили роботи з модернізації та розробки нових літальних апаратів на потребу Збройних Сил України».