Цьогоріч 720 закладів оздоровлення прийняли відпочиваючих

На території області відпочинок та оздоровлення дітей забезпечують 720 закладів різних типів, роботою яких охоплено понад 86 тисяч дітей.

Розпочався перший місяць літньої оздоровчої кампанії, протягом якого здійснюють свою роботу пришкільні табори з денним перебуванням та відкриваються перші зміни у стаціонарних позаміських закладах області.

Особливу увагу чиновники звернули на якість та безпеку умов для відпочинку людей.

Зокрема, до відкриття у закладах мають бути проведені ремонти та технічне обслуговування джерел зовнішнього та внутрішнього водопостачання, приведені у працездатний стан прилади автоматичної пожежної сигналізації, в належний стан – шляхи евакуації, заклади мають бути забезпечені засобами пожежогасіння та водопостачання, території дитячих таборів мають бути очищені від сміття, сухої трави та листя.

За межі області на оздоровлення коштом обласного бюджету направлено 1550 дітей пільгових категорій.

Всіма формами оздоровлення та відпочинку в межах та за межами області охоплено 87,7 тисячі дітей.

Довідково. Протягом перших 10 днів червня на території області розпочали роботу 720 закладів, що становить 97,6 % до запланованої кількості (738 закладів). Серед них: 686 таборів з денним перебуванням, 20 таборів праці та відпочинку, 14 стаціонарних таборів області.

Нагадаємо.