Стартував Міжнародний економічний форум

У форумі «Харків: розвиток та інвестиції» беруть участь 54 іноземних представництва, 20 міжнародних компаній і понад 70 представників місцевого бізнесу.

Серед гостей та учасників форуму – представники посольств Великобританії, Австрії та Королівства Нідерландів в Україні, Європейського банку реконструкції та розвитку, Європейського інвестиційного банку, Американської торгової палати, Німецької федеральної компанії «GIZ», Європейської бізнес асоціації, Німецько-українського фонду, Агентства економічного розвитку ФРН.

В рамках форуму – презентація економічного потенціалу міста та проектів, які реалізуються сьогодні в Харкові.

Для бізнесменів відбудеться воркшоп від провідних міжнародних та українських банків, представники яких розкажуть про програми для розвитку малого і середнього бізнесу.

Головним гостем форуму є головний редактор «fDi Magazine», спеціалізованого видання «Financial Times» Кортні Фінгар. Вона розповість учасникам заходу про інструменти залучення інвесторів, а також представить унікальний продукт в цій сфері, розроблений виданням «fDi Intelligence», «Financial Times». В ході форуму з «fDi Intelligence» планується підписання договору про співпрацю з метою реалізації нового спільного проекту.

Нагадаємо.