1 січня почався новий етап подання е-декларацій

З 1 січня 2019 року стартував етап подання декларації особи, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік.

Державні службовці, інші суб’єкти декларування, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, яку визначає Національне агентство.

З метою своєчасного заповнення декларації на сайті НАЗК та подання її у належний Законом строк радимо заздалегідь перевірити термін дії та належне функціонування особистого електронного цифрового підпису (ЕЦП).

У НАЗК радять обв’язково перевіряти інформацію, що відображена у декларації, після її подання та розміщення в Реєстрі. Закон «Про запобігання корупції» передбачає 7 днів для подання виправленої декларації, а кампанія з декларування триватиме до 1 квітня 2019 року.

Додатково повідомляємо, що детальну інформацію щодо порядку заповнення та подання декларації можна переглянути на веб-сайті НАЗК https://nazk.gov.ua у розділі «Роз’яснення для суб’єктів декларування».